Lego Duplo
Lego Duplo

LEGO Duplo kategorija, predstavljena 1969. godine, revolucionarizirala je svet igračaka pružajući najmlađima bezbednu i obrazovnu platformu za igru. Ove veće, rukovanju prilagođene kocke, omogućavaju deci da razvijaju svoje motoričke veštine i maštovitost kroz kreativnu igru, čineći prve korake u beskrajnom svetu LEGO avantura. Otkrijte više na Kocka.rs.

-10%

10985 Vetroturbina i električni automobil

Šifra proizvoda: du 10985
Besplatna dostava:
Stara cena: 1.200 RSD
MP cena: 1.080 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.25kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017416991
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Kreativna igra za radoznalu decu Postoji mnogo aktivnosti koje će stimulisati mališane starije od 2 godine. Mogu da okreću turbinu da stvore električnu energiju, a zatim da priključe automobil na punjač. Oduševiće se igrajući se da popravljaju automobil ili turbinu. Simpatična veverica može joj pružiti igračku ključ ako joj zatreba malo pomoći.

Zabavne igračke koje pokreću razgovore LEGO DUPLO igračke su sjajan način da deca istražuju svet oko sebe kroz maštovitu igru, omogućavajući roditeljima i mališanima da zajedno krenu na putovanje radosnog istraživanja.

Zabavno pakovanje igračaka za male inženjere – LEGO® DUPLO® Gradski Vetrogenerator i Električni Automobil (10985) je šareni užitak koji omogućava mladim ljubiteljima automobila starijim od 2 godine da izigraju svet zelenog transporta i održivog života Mnogo početnih tačaka za igru – Uključuje igračku električnog automobila, stanicu za punjenje sa okretnim vetrogeneratorom, figurice inženjera i veverice, ključ i cvet Zabavno učenje – Ova edukativna igračka pomaže deci predškolskog uzrasta da razumeju kako se proizvodi čista energija dok okreću turbinu i povezuju automobil sa stanicom za punjenje LEGO® DUPLO® poklon za predškolce – Ova poslastica za ljubitelje automobila starije od 2 godine takođe daje roditeljima priliku da se pridruže zabavi i podele istraživanje sveta oko sebe sa svojim mališanom Dimenzije – Stanica za punjenje meri više od 6 inča (17 cm) u visinu, 8 inča (21 cm) u širinu i 7 inča (20 cm) u dubinu Korak-po-korak uputstva – Ovaj set uključuje lako razumljive uputstva sa slikama, a digitalna verzija je dostupna na LEGO® Builder aplikaciji da bi svima novima u LEGO gradnji omogućila sjajan početak Učenje kroz igru – LEGO® DUPLO® igračke su stručno dizajnirane sa maštovitim karakteristikama da podstiču otvorenu razvojnu igru koju roditelji mogu deliti sa svojim mališanima Kvalitet zagarantovan – LEGO® DUPLO® igračke zadovoljavaju stroge industrijske standarde kvaliteta kako bi se osiguralo da su lako za male prste da ih uhvate, postave i rastave – tako je bilo još od 1969. Sigurno iskustvo – LEGO® DUPLO® kocke i delovi su ispali, zagrejani, zgnječeni, uvijeni i anal

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.