Lego Duplo
Lego Duplo

LEGO Duplo kategorija, predstavljena 1969. godine, revolucionarizirala je svet igračaka pružajući najmlađima bezbednu i obrazovnu platformu za igru. Ove veće, rukovanju prilagođene kocke, omogućavaju deci da razvijaju svoje motoričke veštine i maštovitost kroz kreativnu igru, čineći prve korake u beskrajnom svetu LEGO avantura. Otkrijte više na Kocka.rs.

10944 Misija svemirskim šatlom

Šifra proizvoda: du10944
Besplatna dostava:
MP cena: 2.400 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.53kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702016911039
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Priuštite maloj deci LEGO® DUPLO® Misija svemirskim šatlom (10944) i posmatrajte kako njihove mašte i razvojne veštine rastu u nebo.
Ova svemirska igračka pogodna za malu decu ima sve. Mali astronauti lansiraju se u univerzum otvorenog kraja, igraju se sa roditeljima i partnerima tokom igre dok grade svemirski brod, eksplodiraju astronaute u svemir i glume beskrajne priče o istraživanjima i otkrićima. I kako će ih mašta dece odvesti sa ovog sveta, njihovo kognitivno razmišljanje, prostorno rasuđivanje i fina motorika će se povećati.
LEGO DUPLO igračke stavljaju otvorenu zabavu, samoizražavanje i radosno učenje u ruke predškolaca. Uz DUPLO komplete za igru, roditelji i mala deca mogu da dele dragocene razvojne prekretnice dok se igraju zajedno.
Počastite  astronauta LEGO® DUPLO® svemirskom šatlom (10944). Ovaj svestrani set za igru nadahnjuje beskrajne maštovite igre uloga i podstiče fizički i mentalni razvoj.
Uključuje muške i ženske figure astronauta, svemirski šatl koji se može izgraditi sa otvarajućim telom i točkovima koji se okreću, pokretne lestve i brdski kolica sa točkovima i okretanjem radara na vrhu.
 

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.