LEGO® Gabby's Dollhouse
LEGO® Gabby's Dollhouse

Dobrodošli u čarobni svet LEGO® Gabby's Dollhouse, gde se mašta i stvarnost prepliću u uzbudljivom LEGO setu. Ova kategorija je savršena za male ljubitelje popularne dečije televizijske serije "Gabby's Dollhouse". Setovi u ovoj kategoriji nude detaljno rekreirane scene iz serije, omogućavajući deci da izgrade i igraju se u Gabbynoj šarenoj kući lutaka, prepunoj avantura i maštovitih likova. Svaki set u ovoj kategoriji sadrži minifigure Gabby i njene veselih mačjih prijatelja, kao i raznovrsne tematske sobe i dodatke koji podstiču kreativnost i igru uloga. Od igraonica do magičnih vrtova, LEGO® Gabby's Dollhouse setovi su dizajnirani da inspirišu decu da stvaraju sopstvene priče i avanture, razvijajući pri tom svoje građevinske veštine i maštu. Idealna za decu koja obožavaju mačke, fantaziju i kreativnu gradnju, LEGO® Gabby's Dollhouse kategorija pruža sati zabave i igre, istovremeno podstičući razvoj fine motorike i rešavanje problema. Uronite u svet gde je svaki dan nova avantura s Gabby i njenim neodoljivim mačjim društvom!

10788 Gabina kućica za lutke

Šifra proizvoda: gd 10788
Besplatna dostava:
MP cena: 10.000 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.61kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017424125
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

LEGO® Gabby's Dollhouse Set 10788 donosi omiljenu kuću lutaka iz serije u vaš dom. Ovaj set sadrži minifigure Gabby i njene mačje prijatelje, kao i više soba koje se mogu dekorisati i prilagođavati po želji. Svaka soba u kući lutaka je inspirisana različitim epizodama serije, pružajući deci priliku da rekreiraju svoje omiljene scene ili smišljaju nove avanture.

Set uključuje i različite dodatke i igračke koje karakterišu Gabby's Dollhouse, kao što su mali nameštaj, igračke za mačke, i dekorativni elementi. Svi delovi su dizajnirani tako da budu bezbedni i laki za rukovanje, čineći ovaj set savršenim za decu uzrasta od 4 godine i više.

Posebna pažnja posvećena je detaljima i kvalitetu izrade, što ovaj set čini trajnom igračkom koja će podneti dugotrajnu igru. Pored zabave, set podstiče razvoj motoričkih veština, mašte i kreativnog izražavanja, što ga čini idealnim edukativnim alatom.

Zaključak: LEGO® Gabby's Dollhouse Set 10788 je odličan izbor za decu koja vole da se igraju kuća lutaka i fanove popularne serije. Nudi kreativno iskustvo gradnje i igre, omogućavajući deci da ožive svoje omiljene trenutke iz serije. Savršen za rođendanske poklone, praznične poklone ili kao dodatak kolekciji svakog mladog LEGO entuzijaste.

Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.