19.05.2021.

10292 The Friends Apartments

Novo: najnoviji komplet Friends stiže u junu!

Posle kafića Central Perk stigli su i dobro poznati apartmani!

Novo: najnoviji komplet Friends stiže u junu!

 

 

Posle kafića Central Perk  stigli su i dobro poznati apartmani!

 

Ako ste ljubitelj Friends a, možete se osećati kao kod kuće uz najnoviji LEGO® seta iz vaše omiljene TV serije. Nakon prethodnog Ideas seta, LEGO® 21319 - kafić Central  Park, konačno možete obogatiti svoju kolekciju sa još dve ikonične lokacije!

Bilo je puno priča koje bi se danas mogle nazvati klasičnim između dobro poznatih zidova stanova priljatelja. Sada možete da proživite svoje omiljene scene sa ovim LEGO apartmanima  prijateljia(10292). Uživajte u gradnji dok realno rekreirate domove! Zatim istražite detalje koji upućuju na popularne epizode ​​poput Monikine ćurke za Dan zahvalnosti, naslonjača Chandler-a i Joei-a, pilića i patke, kućice za lutke Phoebe-a i mnogih drugih.

Pored čitavog tima, pronaći ćete čak i Janice, svu u originalnoj serijskoj odeći: Rachel u klasičnoj škotskoj kariranoj suknji i Joeia u Chandlerovoj odeći.

 

Ovaj LEGO set na temu TV emisije Dobri prijatelji deo je kolekcije građevinskih kompleta dizajniranih za odrasle koji cene sjajne dizajne. Takođe je odličan poklon za svakoga ko rado sakuplja suvenire Dobri prijatelji.

Komplet je visok više od 10 cm, širok 64 cm i dubok 31 cm. Ako želite manji ukras, možete izvaditi tepihe i izložiti zabavne mini modele u svom stanu ili kancelariji.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.