26.11.2021.

Umetnički projekat od Lego-a

Umetnički projekat! - Stvarajmo zajedno (21226) komplet. Okupite svoje prijatelje is porodicu, izvadite vodič i igrajte zajedno dok stvarate izuzetno presonalizovano umetnost za vaš zid!

Kreativno okupljanje!

Provedite vreme sa svojom porodicom ili priljateljima uz komplet, koji sadrži jednostavnu paletu sa odgovarajućim pločicama koja se može sastaviti, takođe 9 mogućnosti za slike u sve 4 teme: hrana, obrasci, ikone i interesovanja. Izaberite slike koje želite da izgradite a zatim ih možete spojiti da bi postane umetničko delo. A takođe možete zajedno da napravite veliku sliku ikonske LEGO minifigure.

Svakoga čeka nešto!

Izađite iz svakodnevnog života, fokusirajte na zabavan, jednostava i kreativan projekat i napravite sliku koja će izgledati divno na zidu. Tvoji prijatelji i članovi porodice mogu da izraze ličnost sa izabranim slikama, koje čak mogu ponovo da izgrade na potpuno drugačiji način. Šta god odlučite, ovo je savršen praznični poklon za vaše prijatelje ili rođaka koji vole zanat.

-Organizujte svoje najkreativnije okupljanje uz ovu neverovatnu LEGO Umetnički Projekat-Stvarajmo zajedno (21226) komplet, što vam omogućava da izgradite i izložite bezbroj zabavnih slika.

-Napravite zabavnu umetničko delo sa ovim jedinstvenim LEGO kompletom, koji sadrži više od 4000 elemenata, 9 zidnih pločica, paleta boja koja se može izgraditi za organizovanje pločica, 2 pojedinačne vešalice i separator pločica.

-Sa ovim setom, vaša grupa može da se uroni u kreativni “DIY” projekat dok se opušta i provodi vreme zajedno. Slike u boji se može izgraditi na beskrajne način.

-Super kreativan poklon za dečake ili devojčice i ljubitelje “DIY” od 7 i više godina. Radite zajedno da biste napravili i izložili lični kolaž više slika, ili napravite sliku LEGO minifigure ispred zvezdane pozadine!

-Ovaj umetničko delo ima oblik kvadrata, koji se može obnovoti i veći je od 40 cm, što je razigrana ali i izazovna aktivnost za prijatelje ili porodicu koji vole “DIY” projekte.

-Dok ispakujete komplet, ispuniće vas jedinstvenim, zapanjujućim osećajem, dok glavni vodič i 9 odvojenih vodiča i za konstrukciju pružaju kreativno vođenje, dok pomaže u procesu izgradnje.

-Savršen kolekcionarski komad za fanove “DIY” koji se može izložiti na zidu ili polici. Ovaj LEGO Art komolet pruža uzbudljivu iskustvo izgradnje, dok otkrivaš nove načine kreativnosti i samoznanja.

-LEGO komponente ispunjavaju stroge industrijske standarde za lako i bezbedno sastavljanje radi stvaranja rombusnih konstrukcija. I to je tako već od 1958 godine.

-LEGO komponente se ispuštaju, sabijaju, uvijaju, zagrevaju i rastežu kako bi se osiguralo da ovo umetničko delo koje se može izgraditi ispunjava stroge globalne bezbednosne standarde.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.