18.04.2021.

Stiže novi set Winnie the Pooh -21326 iz serije LEGO IDEAS

LEGO IDEAS Winnie the Pooh -21326 pretvara klasičnu dečiju priču Alana Alekandera Milnea u LEGO formu.

Set uključuje 5 potpuno novih likova sa zaista jedinstvenim dizajnom. Za LEGO IDEAS Winnie the Pooh - 21326 korišćeni su specifični kalupi stvoreni posebno za ovaj set. Ovo je drugi set u kategoriji IDEAS(posle LEGO 21324 - Ulica Sezam 123) koji uključuje potpuno nove minifigure.

U kompletu ćete pronaći mini figurice Winnie the Pooh, Piglet, Tigger i Rabbit, kao i LEGO figuru Eeyore.

Svaka minifigura ima odgovarajući dodatak koji Vas podseća na njihove najpoznatije avanture, poput Pooh-ovih crvenih balona, pomoću kojih možete igrati klasične scene.

 

Pored figura, u kutiji se nalazi i vesela kopija Pooh-ove kuće ispod hrasta, izgrađena od LEGO kockica. Zadnji deo kuće može se otvoriti za lakši pristup originalnim detaljima kao što je Pooh-ova ugrađena fotelja, sat sa kukavicom, štapići za vaterpolo, element od tegle sa medom i još mnogo toga. Takođe možete stvoriti leteću funkciju pčela oko košnice u granama drveta, baš kao u bajci.

Izloženi model visok je 24cm, širok 18cm i dugačak 22cm. Kada završite slaganje svih 1.265 komada, pripazite da na svojim policama imate dovoljno mesta da mu date prostor za izlaganje koji zaslužuje.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.