07.08.2023.

Putovanje u svet magije: Gringotts Wizarding Bank – kolekcionarsko izdanje

LEGO Harry Potter - Gringotts banka čarobnjaka

Putujte u svet čarobnjaka dok pravite LEGO Harry Potter Gringotts banku čarobnjaka – kolekcionarsko izdanje (76417). Izgradite dvoranu i mezanin, gde je u zidu sakriven sef u kome se krije Hagridovo tajno pismo! Izgradite vijugavu stazu koja funkcioniše tako da se zaustavi kod svakog od 3 podzemna sefa - takođe kod Belatrix-ovog sefa, koji ima magično iznenađenje! Komplet takođe uključuje podesivog ukrajinskog zmaja sa čeličnim trbuhom i prodavnicu Magical Menagerie koja se može izgraditi. Potražite vodič za izgradnju u kutiji i u aplikaciji LEGO Builder koji će vas voditi kroz magično kreativno iskustvo! Napravite modele sefa, banke i zmajeva, a zatim dodajte 13 LEGO minifigure da završimo ovu impresivnu izložbu!

 

-LEGO Harry Potter kolekcionarsko izdanje (76417) - Oživite ponovo scene Harry Pottera smeštene u Gringotts dok gradite banku, 3 sefa i podesive modele ukrajinske zmajeva sa čeličnim trbuhom.

-13 LEGO minifigura – ​​2 Harry Potter minifigure, Ron Weasley, Bellatrix Lestrange/Hermione Granger, Rubeus Hagrid, Death Eater, Bogrod, Gornuk, Ampok, 2 goblina i 2 figure stražara.

-Realistični detalji - Vagon koji klizi niz vijugavu stazu i zaustavlja se kod svakog sefa, Belatrixov sef (sadrži iznenađenje), prostor za 3 minifigure na zmajevim leđima i još mnogo toga.

-Izgradite i izložite - Zgrada Gringotts Wizarding Bank je visoka preko 36 cm, široko 32 cm i duboko 25 cm.

3 modela zajedno su visoka 75 cm.

 

Očekivano izdanje: 1. septembar 2023.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.