28.11.2022.

Prenesite magiju Božića…

Set LEGO Božićna glavna ulica (10308), najnoviji deo popularne kolekcije LEGO Winter Village, pun je praznične radosti. Izgradite bajkovitu scenu božićnog sela sa prodavnicom igračaka, muzičkom prodavnicom i kupcima, plus dva vlasnika prodavnica i njihovim udobnim domom. Zatim napravite tramvaj, koji je spreman da odvede mušterije kući posle magičnog izlaska.

Na snežnim putevima…

Ima li boljeg načina putovanja nego prazničnim tramvajem? Uživajte u izgradnji svih detalja vozila, uključujući sedišta za 4 minifigure. Model se takođe može dopuniti motorom koji koristi LEGO Powered Up, kao i šinama i svetlima. (Posebno se kupuje)

Prenesite magiju Božića…

Otkrijte sve detalje prodavnice igračaka i muzičke prodavnice. U oba ćete naći poklone, a iznad oba se nalazi detaljan dom gde se vlasnik radnje može odmoriti nakon dugog radnog dana. I to nije sve: u kompletu je i tramvajska stanica, plus malo dete koje šalje pismo Deda Mrazu. Pored toga, uključuje i 4 knjižice za izgradnju, tako da porodica može zajedno da uživa u gradnji.

-Praznična tradicija - Uživajte u kvalitetnom vremenu dok kreirate detalje modela Božićne glavne ulice (10308) sa prodavnicom igračaka, muzičkom radnjom, kupcima, vlasnicima prodavnica i njihovim udobnim stanom.

-Uskoči u tramvaj - Sastavite sve detalje tramvaja i minifigure su spremne za polazak. Ukrašen je božićnim ukrasima i ima mesta za 4 putnika.

-Idemo u kupovinu - Idite u Santa Claus Toys and Games prodavnica igračaka i u muzičku radnju H. Jollie, gde ćete pronaći igračke i muzičke instrumente i sve što čeka da ostvare svačije božićne snove.

-Vreme za opuštanje - Kada se radni dan završi, vlasnici radnji se opuštaju u svojim stanovima. Otkrijte prijatne detalje: jelka, pokloni i krevet u prodavnici igračakai trpezarija u muzičkoj prodavnici.

-6 minifigura - Udahnite život u sceni LEGO Božićnog sela sa "kompanija minifigure" kompleta. Komplet uključuje 2 kupca, dete (koje šalje pismo Deda Mrazu), 2 vlasnika radnji i vozača tramvaja.

-Powered Up kompatibilan - Model takođe može biti opremljen motorom pomoću LEGO Powered Up-a, a možete dodati i sopstvene šine i svetla. (Posebno se kupuje)

-Dimenzije - Tramvaj je više od 10cm visoko, 17cm duboko i 7cm široko.

-Za odrasle i porodice - Ovaj LEGO set je deo linije proizvoda za odrasle, ali takođe možete uživati u gradnji zajedno sa porodicom ili prijateljima ili ga pokloniti obožavatelja Božića.

-Odličan Kvalitet - Lego elemente za izgradnje su od visokog kvaliteta materijala. Elementi za građenja su ujednačne, kompatibilne i lako se sklapaju i rastavljaju u bilo kom trenutku - što je tako već od 1958.

-Bezbednost na prvom mestu - Za LEGO elemente, bezbednost i kvalitet su na prvom mestu. Zato ih testiramo, tako da možete biti sigurni da će ovaj model biti zaista robusna konstrukcija.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.