Pravo na odustajanje

Kupac ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana od trenutka preuzimanja robe (paketa) bez navođenja razloga i dodatnih troškova.

Kupac ostvaruje pravo na odustanak od ugovora Izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, koji dobija u paketu sa isporučenom robom (u daljem tekstu: Obrazac za odustanak).

Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora zaključenog na daljinu smatra se blagovremenom ukoliko je poslata Prodavcu poštom, na adresu sedišta kompanije (24000 Subotica, Braće Radić br. 146), u roku od 14 dana. Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata Prodavcu.

Protekom roka od 14 dana od momenta kada roba dospe u vlaništvo Kupac, odnosno trećeg lica koje je odredio Kupac, prestaje pravo Kupca na odustanak od ugovora.

U slučaju odustanka od ugovora, Kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. U slučaju povraćaja novca, iznos se vraća po prijemu proizvoda, odnosno nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.