28.04.2020.

Pogled na James Bond Aston Martin DB5 LEGO set

Deo onoga što filmove o Džejms Bondu čini tako očaravajućim su brzi automobili, kul uređaji koji su godinama ispred svog vremena i scene nabijene adrenalinom gde vidimo Džejmsa kako manevriše automobilom pri velikim brzinama.

Deo onoga što filmove o Džejms Bondu čini tako očaravajućim su brzi automobili, kul uređaji koji su godinama ispred svog vremena i scene nabijene adrenalinom gde vidimo Džejmsa kako manevriše automobilom pri velikim brzinama.

U nekom trenutku svi smo poželeli automobil sa svim tim inovativnim tehnologijama. Iako ne možemo da posedujemo automobil sa svim tim karakteristikama u stvarnom životu, možemo da dobijemo dobru kopiju automobila i provedemo vreme gradeći ovaj zanimljivi model.

Za sve ljubitelje avantura Džejms Bonda, LEGO je kreirao set od 1290 komada kojim se može kreirati replika modela, sada već ikoničnog sportskog automobila iz 1964. godine. Ovaj set je deo LEGO Creator linije, tako da je većih dimenzija u poređenju sa drugim setovima koji imaju minifigure. Veće dimenzije su omogućile dizajnerima više prostora za uključivanje zamršenih detalja automobila. S toga, ovaj model može biti veoma izazovan za gradnju, ali svakako predstavlja jedinstveno iskustvo ljubiteljima Džejms Bonda.

O funkcijama DB5

Ovaj kolekcionarski model sadrži funkcionalno sedište za izbacivanje, koje se može aktivirati povlačenjem zadnjeg branika. To će podići deo krova automobila i izbaciti sedište, baš kao što je slučaj u Goldfinger filmu.

Ostale funkcije za tajne agente koje DB5 sadrži uključuju uvlačivi štit od metka, računar za praćenje koji se može sakriti unutar instrument table, odeljak u vratima s telefonom, rotirajuće registarske tablice i mitraljeze koje možete staviti u radni položaj povlačenjem menjača.

Dizajner je obavio sjajan posao koristeći zakrivljene delove na ramenu sve do samog prednjeg vrha automobila, tako da ćete otkriti da model ima dosta zaobljenosti. S obzirom da je model izazovna konstrukcija, LEGO je stvorio vrlo precizan priručnik koji će vam omogućiti da napravite pokretne delove i ostale komade za nekoliko sati.

Aston Martin DB5 ima široka vrata koja se lako otvaraju i omogućavaju jednostavan pristup unutrašnjosti modela. U prtljažniku DB5 modela ćete naći dva LEGO komada, koje možete pričvrstiti na točkove i pretvoriti ih u sečiva, po ugledu na film Goldfinger.

Zaključak

James Bond Aston Martin DB5 jedan je od najizazovnijih LEGO modela za izgradnju, ali kad jednom krenete, videćete iznenađujuću količinu opcija za reprodukciju zbog kojih ćete pregledavati stranice priručnika kako biste završili zabavnu izgradnju punu nostalgija.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.