01.07.2020.

Najlepši LEGO setovi za devojčice

Želite da iznenadite vašu princezu LEGO kockicama za devojčice, ali ne znate koji od preko stotine LEGO setova da odaberete za nju? Želimo da vam olakšamo, stoga u smo u jedan članak skupili najbolje LEGO setove za devojčice!

Želite da iznenadite vašu princezu LEGO kockicama za devojčice, ali ne znate koji od preko stotine LEGO setova da odaberete za nju? Želimo da vam olakšamo, stoga u smo u jedan članak skupili najbolje LEGO setove za devojčice!

41335 Mia’s Tree House

Ovaj odličan set iz serije LEGO Friends sadrži ukupno 351 elemenat. Vašoj devojčici će biti potrebno više vremena da sastavi ovaj set, stoga je ovaj poklon idealan za decu, koja imaju strpljenja. Miina kućica na drvetu pomaže detetu da se fokusira i da poboljša svoje motoričke i koordinacione sposobnosti. Ovaj set može da se kombinuje sa drugim sličnim LEGO setovima, na taj način otvarajući vrata dečijoj mašti i kreativnosti. Set sadrži kućicu na drvetu, merdevine, skejtbord i elemente tavana.

Prednosti: ovaj set podstiče kreativnost, može da se kombinuje sa drugim LEGO igračkama, razvija motoričke sposobnosti, poboljšava koordinaciju.

Nedostaci: set je namenjen deci od 5 do 11 godina, ali zbog velikog broja delova postoji mogućnost da će detetu biti potrebna pomoć prilikom sklapanja seta.

41332 Emma’s Art Stand

Ovaj sjajan LEGO set sadrži 210 elemenata, koji omogućuju sate i sate zabave mlađim devojčicama i tinejdžerkama. Pomoću seta “Emin umetnički štand”, deca mogu da razvijaju svoje motoričke sposobnosti i koordinaciju. Set se sastoji od prikolice, koja se otvara na tri načina, zatim štanda za razglednice, skutera i krevetića za macu. Uz set se dobija i lutka Emma i figurica mačke.

Prednosti: Emma’s Art Stand set poboljšava koordinaciju kod dece, razvija motoričke sposobnosti, podstiče kreativnost i ima sasvim jedinstven dizajn. Set je pogodan za decu od 6 do 14 godina.

Nedostaci: Elementi se lakše rastavljaju od elemenata nekih drugih setova.

41333 Olivia’s Mission Vehicle

Set Olivijino interventno vozilo se sastoji od 223 dela, stoga će devojčice zabavljati poprilično dugo. Prilikom gradnje, dete razvija koordinacione i motoričke sposobnosti. Kada se set sastavi, devojčice mogu da se igraju vozilom i da glume misije spašavanja. Krovni elemenat kombija može da se ukloni, kako bi se otkrila tajna pregrada u koju se može sakriti čak 5 figurica. Set sadrži figurice Olivije, Vege i Zoboa. Devojčice obožavaju ove figure i razne scenarije spašavanja. Set se može koristiti i sa drugim LEGO konstrukcijama.

Prednosti: Set promoviše imaginativnu igru i maštu, razvija motoričke sposobnosti i poboljšava koordinaciju kod dece.

Nedostatak: Sastavljanje seta može biti teško za mlađu decu. Set se preporučuje deci između 6 i 13 godina.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.