01.07.2020.

Najbolji LEGO Minecraft setovi

LEGO Minecraft setovi su odlične igračke za decu, koja vole ovu popularnu video igricu. Pomoću ovih sjajnih setova klinci se satima mogu zabavljati gradeći svoje selo, kuće i igrajući se sa popularnim figuricama. LEGO Minecraft setovi pružaju mogućnost izrade mini verzije ove video igrice, uz pomoć LEGO kockica.

LEGO Minecraft setovi su odlične igračke za decu, koja vole ovu popularnu video igricu. Pomoću ovih sjajnih setova klinci se satima mogu zabavljati gradeći svoje selo, kuće i igrajući se sa popularnim figuricama. LEGO Minecraft setovi pružaju mogućnost izrade mini verzije ove video igrice, uz pomoć LEGO kockica.

21152 LEGO Minecraft The Pirate Ship Adventure

Ako vaše dete voli da plovi morem dok igra Minecraft, ovaj LEGO set će biti idealan za nju ili njega. Set sadrži 386 delova i instrukcije, koje se lako prate. Ovaj set je odličan za svu decu stariju od sedam godina. Pomoću delova može da se izgradi gusarski brod sa zastavom na jarbolu. Sklapanjem kockica se može napraviti i okean. Set sadrži minifiguru Alexa, još dve mini figure, kao i kornjaču i delfina.

21141 LEGO Minecraft The Zombie Cave

Vaše dete voli da igra Minecraft igricu? Sa setom Pećina zombija sada može da napravi svoju pećinu i van igrice, koristeći LEGO kockice. Ovaj set je namenjen ljubiteljima Minecrafta od 7 do 14 godina. Set sadrži 241 element, u bojama koje se mogu videti i u igrici. U setu se mogu pronaći kockice u zlatnoj, smeđoj, zelenoj i sivoj boji. Sadrži i minifiguru Steve-a, kao i druge figure odraslih i mladih zombija i šišmiševa.


21143 LEGO Minecraft The Nether Portal

Svako dete od 8 ili više godina, koje voli da igra Minecraft, će obožavati i ovaj sjajan LEGO set, koji omogućuje izgradnju Nether Portala iz popularne igrice. Set sadrži 470 elemenata, od kojih se može izgraditi jedna od najpoznatijih scena iz igrice. Set sadrži i minifiguru Steve-a, a pomoću kockica i elemenata se mogu napraviti i sve opasnosti, koje ovog lika čekaju i u igrici. Set sadrži i figuricu blejza, malog zombija i ghast-a, koji kad se napuni, puca vatrene diskove na minifiguru.

21154 LEGO Minecraft The Blaze Bridge

Kako igrač napreduje u ovoj popularnoj video igrici, doći će i do nivoa sa Plamenim mostom, koji je jedan od najopasnijih delova igrice. Zahvaljujući LEGO kockicama, 3D verzija mosta se sada može izgraditi i kod kuće. Set se preporučuje deci od 8 ili više godina, ali i odraslima, koji vole ovu igricu. Od kockica se mogu izgraditi delovi od šljunka i kvarca, a pomoću peska i vatre se mogu napraviti i prepreke. Figurica Alexa je slična onima iz drugih setova, ali set 21154 sadrži i potpuno jedinstvene minifigure kostura i blejza. Ovaj set, koji se sastoji od 372 elemenata, sadrži i mačeve i druga oružja, koja figurice mogu držati u svojim rukama.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.