18.09.2020.

Na vidiku je još jedna LEGO® kolaboracija!

LEGO® vesti!!! Nakon saradnje između LEGO® i IKEA®, nove saradnje su objavljene u javnosti!

LEGO® vesti!!! Nakon saradnje između LEGO® i IKEA®, nove saradnje su objavljene u javnosti! Adidas slavi proizvodnju svojih kultnih cipela kroz seriju A-ZKS, pa će projekat sadržati 26 različitih patika koje se, u saradnji sa drugim stvaraocima i kompanijama, uklapaju u klasična izdanja sa svojim originalnim dizajnom. Jedan od najnovijih članova ove serije koja je objavljena u saradnji sa LEGO® brendom. Još nema zvaničnog datuma izlaska, ali nadamo se da će se ovaj ekskluzivni komad uskoro naći na policama. Vizuelni prikaz cipele mnogi smatraju podeljenim, ali bez sumnje vernim obema brendovima. LEGO® boje koje stvaraju karaktere, poput žute, plave, crvene i zelene, pojavljuje se  bela finijeg tona u kombinaciji sa sivom i belom. LEGO® logotip, kao i plastični detalji poput sitne cigle na prednjoj strani cipele, samo čine obuću još uzbudljivijom. Ovo je samo poboljšano promotivnim pakovanjem, koje je praktično kutija za cipele kalemljena u element od cigle, koji se sastoji od pravih LEGO® elemenata iznutra.

 

 Nije gore navedeno jedina saradnja u odeći koju je LEGO Group planirala u bliskoj budućnosti. Nedavno je najavljena saradnja između Levi's® i LEGO®, mada ni u ovom slučaju nijedna zvanična informacija o izdanju nije izašla na videlo. Sve što treba da znate je da će ograničena kolekcija biti dostupna na  webshop-u Levis.com, kao i neke istaknute partnerske prodavnice. Na osnovu dosad objavljenih slika, kolekcija će biti materijal koji kombinuje klasične ulične komade. Kao i Adidas u detaljima, koristi retro LEGO® paletu boja. Neki komadi dolaze sa manjim matičnim pločama koje možete kreativno dodati vlasniku uz nove LEGO DOTS pločice. Prema nekim izvorima, biće objavljen i dodatni LEGO DOTS paket pločica dizajniran specijalno za Levi's® saradnju. Nadamo se da ćemo uskoro moći isprobati Levi’s® komade koji obećavaju razigranu nostalgiju, čak i sa našim novim Adidas cipelama.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.