18.12.2021.

Lunarne Nove Godine 80108

Doživite uzbuđenje tradicije lunarne Nove Godine sa ovim šarenim LEGO kompletom za izgradnju (80108) koji se preporučuje od 8 godina. Set sadrži 6 scena napravljenih od kocke, koji su puni realističnih detalja. Svaka scena predstavlja različite praznične aktivnosti, uključujući kupovinu, pravljenje ukrasa za proricanje sudbine, porodične posete i razmenu crvenih koverata “Hongbao”. Svaka detaljna scena ima odvojen vodič, tako da cela porodica moze da gradi zajedno. Osim toga, možete preurediti module na mnogo načina, tako da možete kreirati jedinstvenu dekoraciju.

 

Zabavna igra!

Set sadrži 12 LEGO minifiguru uključijući Boga bogatstva i šestočlanu porodicu, oživljavajući scene tako da deca mogu da igraju svoje scene.

Odličan poklon!

Kolekcionarske LEGO Traditional Celebration igre za izgrađenju su divni pokloni za krativnu decu ili bilo koga ko je zainteresovan za azijsku kulturu. Takođe su odlični za izgradnju i igru sami ili sa prodicom, prijateljima, a od njih možete napraviti super ukrase.

 

-Modularni set igračaka koji prikazuje porodične tradicije Lunarne Nove Godine i možete i izložiti - Deca mogu da saznaju više o kineskoj novogodišnjoj tradiciju sa ovim šarenim LEGO setom (80108) dok grade i slave.

-12 LEGO minifigura će doneti život u scene - Bog bogatstva, trgovac, par, muškarac i devojka, šestočlana porodica: otac, majka, deda, baka, dečak i devojčica.

-6 scena koje može biti povezani na više načina - Svih 6 modula predstavlja svečanu aktivnost, uključujući prolećno čišćenje, kupovinu, pripreme ukrasa i porodičnih poklona.

-Ideja za poklon od 8 godina - Dajte kreativnoj deci poklon za kinesku Novu godinu, sa ovim visokokvalitetnim LEGO setom za izgradnju od 1066 elemenata.

-Konstrukcija i izložba - Model za slavlje Lunarne Nove godine koje se može izložiti je više od 9cm visoko, 27 cm široko i 23cm duboko.

-6 ljudi može da gradi istovremeno - 6 modula sadrži u kompletu zasebno, ilustrovan, korak po korak vodič tako da cela porodica može zajedno da uživa u kreativnom igru.

-Zabava za učenje - LEGO Traditional Celebration komplet sadrži modele građevine koje obezbeđuju izložbu i zabavu,  koju će obožavati svi zainteresovani za kinesku kulturu.

-Garantovan LEGO kvalitete - LEGO delovi ispunjavaju stroge industrijske standarde i standarde kvaliteta, što znači da su kompatibilni, pored toga mogu se montirati jednolično i bezbedno.

-Testirana bezbednost - LEGO kocke i elemente su strogo testirane kako bi se osiguralo da ispunjavaju stroge globalne besbednosne standarde.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.