16.01.2023.

Krenimo na vrh!

Da li si spreman na neverovatan izazov? Skoro jedan i po metar visok LEGO Eiffel tower (10307) komplet za odrasle je zanimljiv model LEGO serije putovanja i istorije. Jedan je od najviših LEGO modela ikada i jedan od kompleta sa najviše elemenata, 10.001 elemenat osigurava impresivno iskustvo od početka do kraja. Takođe je odlična ideja za poklon za ljubitelje putovanja ili istorije.

Baš kao i originalna zgrada, ovaj kolekcionarski model se sastoji od 4 dela. Proces prati izgradnju pravog tornja, tako da možete dobiti jedinstveni ukus arhitektonskog genija Gustava Eiffel-a. U međuvremenu, nastavite da otkrivate realistične detalje od terena preko 3 vidikovaca i lifta do prenosnog tornja sa francuskom nacionalnom zastavom na vrhu.

Gde putuješ danas?

Putujte na nove mesta sa LEGO setovima za odrasle. Istražite najveće svetske lokacije uz LEGO setove za putovanja i istoriju, rekreirane do neverovatnih detalja.

 

-Gradite kao niko drugi - Spremite se da obarate rekorde sa ovim kompletom modela LEGO Eiffel tower za odrasle. Visok skoro jedan i po metar i napravljen od 10.001 elemenata, tako da ćete zauvek čuvati ovaj kolekcionarski komplet.

-Ponovite istoriju – Eiffel Tower (10307) se može izgraditi iz 4 dela, podsećajući na konstrukciju originalnog spomenika, a nove tehnike građenja mogu da se nauče kako bi oduševile LEGO fanove.

-Verna geometrija – Ovaj model od 360° blisko prati izgled prave Eiffel Tower-a sa lukovima, podupiračima, poprečnim gredama, ogradama, a čak i kada se gleda od dole prema gore, pogled je autentičan.

-Uredite mesto - Odvojite vreme i napravite svoje šetalište, gde ćete u prizemlju pronaći detalje kao što su pariske ulične lampe, klupe, drveće i žbunje.

-Popnite se na toranj - Popnite se u nebo dok gradite 4 postolja, 3 vidikovaca , liftove opremljene kablovima, sopstvenu kancelariju Gustava Eiffel-a na vrhu i prenosni toranj.

-Rastavlja se za transport – Ovaj LEGO model Eiffel Tower se može rastaviti na 4 dela, koji su opremljeni ručkama za transport, tako da se zgrada može pomerati i izlagati.

-Dimenzije - Model je visok preko 149 cm, 57 cm širok i 57 cm dubok, što znači da je jedan od najvećih setova LEGO modela ikada.

-Poklon za ljubitelje putovanja i istorije - Ovaj LEGO set je deo serije kompleta za izgradnju dizajniran za odrasle ljubitelje arhitekture koji vole legendarne spomenike, zadivljujući dizajn i arhitektonsku eleganciju.

-Odličan Kvalitet - Lego elemente za izgradnje su od visokog kvaliteta materijala. Elementi za građenja su ujednačne, kompatibilne i lako se sklapaju i rastavljaju u bilo kom trenutku - što je tako već od 1958.

-Bezbednost na prvom mestu - Za LEGO elemente, bezbednost i kvalitet su na prvom mestu. Zato ih testiramo, tako da možete biti sigurni da će ovaj model biti zaista robusna konstrukcija.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.