11.12.2021.

Disney kuća porodice Madrigal (43202)

Ljubitelji Disney Encanto-a svih uzrasta će voleti ovaj šareni komplet LEGO Disney kuća porodice Madrigal (43202). Set uključuje kuću na 3 sprata, nalepnice za ukras takođe štampani vodič za izgradnju i digitalna Instructions Plus-a. Sa LEGO vodič za konstrukciju aplikacijim, deca mogu da zumiraju, rotiraju i prikažu slike modela na ekranu. Čak i mlađi gratidelji mogu da se osećaju kao graditelji, tokom procesa vođenja, i to je super!

Celodnevna igra!

Ovaj set za izgradnju inspiriše beskrajnu igru, sa bojama, karakteristikama, a njegovi detalji doprinose dečijem osećaju za magiju.  Među fantastičnim dodacima naći ćete harmoniku, gramofon i kišobran. Možete igrati sa kompletom samostalno ili možete ga čak i kombinovati sa drugim LEGO | Disney setovima (dostupno odvojeno).

Ikonske filmski likovi!

Ovaj LEGO | Disney set uključuje 2 minifigure i 1 mikrofiguru - Disney Abuela, Mirabel i Antonio - kao i LEGO figure vodene svinje i leptira. Ova visokokvalitetna igra je super poklon za decu koja žele da se igraju sa najnovijim igrama.

-Poklonite Disney fanovima magičnu kuću punu boja i iznenađenja uz ovaj super set LEGO | Disney kuća porodice Madrigal (43202). Avantura počinje čim otvorite kutiju!

-Saznajte ko živi u kući! Ovaj set od 587 elemenata ima 3 sprata sadrži rotajući vetrovka, jedan rezervibilni krevet i mahajući zatvarač, jedinstvene nalepnice za ukras i bezbroj dodatka za beskrajne priče.

-U setu naći ćete Disney Abuela i Mirabel minifiguru, Antonio mikrofiguru, Chipsi i leptir LEGO figure , tako da ovaj šareni set sa 3 sprata inspiriše kreativnu zabavu.

-Disney Ecanto obožavatelji stariji od 6 godina će voleti ovaj popularni poklon. Kuća sadrži nekoliko soba, razne filmske funkcije i  mnogo dodataka koji će vas inspirisati da igrate.

-Beskrajna, maštovita zabava. Zajedno sa imanjem, visok je više od 26cm, širok 20cm i 10cm duboko, tako da je set savršen za dugotrajnu igru a takođe i izloženo izgleda odlično.

-Želite svojoj deci pružiti još bolje iskustvo u izgradnji? Sa Digital Instructions PLUS-om, možete učiniti sada, sa opcijama kao što su zumiranje, rotiranje i način rada duhova, LEGO konstrukcija će biti odlična i u digitalnom dobu!

-Sa detaljnim mini i mikrofigurama i živopisnom konstrukcijom kuće, Disney Encanto igra inspiriše za kreativnu igru, omogućavajući deci da razviju važne veštine dok se zabavaljaju.

-Lego elemente za izgradnje su od visokog kvaliteta materijala. Elementi za građenja su ujednačne, kompatibilne i lako se sklapaju i rastavljaju u bilo kom trenutku - što je tako već od 1958.

-LEGO komponente se ispuštaju, zagrevaju, kompresuju i uvijaju osiguravajući da svi kompleti ispunjavaju stroge globalne bezbednost.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.