05.12.2022.

Baš kao i klasični Chevrolet Camaro Z28 iz 1969. godine

Da li ste spremni da pomerite granice performansi i stila? Zatim pojačajte svoj „kreativni motor“! Vreme je da odamo počast klasičnom starom vozilu sa ovim projektom izgradnje Chevrolet Camaro Z28 (10304) za odrasle. Nemoj žuriti! U ovom iskustvu treba da se uživa. Odluči se! Napravite savršen model za vas! Zatim ga prikažite i samo se divite ikoničnom automobilu.

Veoma prilagodljiv

Baš kao i klasični Chevrolet Camaro Z28 iz 1969. godine, možete prilagoditi ovaj izuzetno realističan LEGO model automobila na bezbroj načina, tako da vaš automobil može biti baš onakav kakav želite. Da li vrh treba da bude otvoren ili ne? Da li želite klasične ili skrivene farove? Bele, sive ili crvene trkačke pruge? Odluka je u vašim rukama. Ali impresivna spoljašnjost automobila je samo početak. Realistični detalji uključuju pedantno izrađen V8 motor, radni upravljač i vrata koja se otvaraju, plus haubu i prtljažnik koji se otvara.

Neka vas strast vodi

Kreativnost se gradi. Koncentracija se povećava. Napravite kolekciju vozila svojih snova sa modelima vozila za odrasle koji se mogu sastaviti.

 

-Napravite ikonski američki automobil - Uživajte u ovom projektu za odrasle i prilagodite svaki detalj modela Chevrolet Camaro Z28 (10304) crnom bojom, srebrnim brojčanicima i opcijama prilagođavanja.

-Tvoj auto, kako ti se sviđa - Sa prilagodljivim opcijama, možete prilagoditi svoj model prema svojim potrebama, možete odlučiti da li krov treba da se otvara, da li želite klasične ili skrivene farove i koje boje treba da budu trkačke pruge.

-Autentične detalje - LEGO Chevrolet Camaro Z28 komplet za izgradnju inspirisan je originalnim automobilom iz 1969. godine i sadrži detaljan V8 motor, radni upravljač i vrata koja se otvaraju, haubu i prtljažnik.

-Retro dodaci - Kolekcionarski klasični model automobila dolazi sa raznim dodacima, kao što su viseća plišana kockica, podmetač za ramena sa odštampanim uzorkom koji prikazuje auto magazin, a možete birati i između 2 registarske tablice.

-Ideja za poklon - Ovaj LEGO Chevrolet Camaro Z28 komplet za izgradnju je odličan projekat za odrasle i odlična ideja za poklon za ljubitelje klasičnih automobila.

-Dimenzije - Model je visok preko 10 cm, dugačak 36 cm i širok 14 cm.

-Projekat za odrasle - Ovaj LEGO set je deo serije naprednih modela dizajniranih za odrasle koji vole fascinantne dizajne, zamršene detalje i elegantne strukture.

-Odličan Kvalitet - Lego elemente za izgradnje su od visokog kvaliteta materijala. Elementi za građenja su ujednačne, kompatibilne i lako se sklapaju i rastavljaju u bilo kom trenutku - što je tako već od 1958.

-Bezbednost na prvom mestu - Za LEGO elemente, bezbednost i kvalitet su na prvom mestu. Zato ih testiramo, tako da možete biti sigurni da će ovaj model biti zaista robusna konstrukcija.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.