Harry Potter
Harry Potter

LEGO Harry Potter na Kocka.rs vas vodi na čarobno putovanje kroz Hogvorts i svet čarobnjaka. Revivirajte ključne trenutke iz serijala, pridružite se Hariju, Hermioni, Ronu i ostalim likovima u epskim avanturama, te otkrijte magiju koju samo ovaj spoj može pružiti.

-10%

76398 Hogwarts™: Bolničko krilo

Šifra proizvoda: hp76398
Besplatna dostava:
Stara cena: 5.800 RSD
MP cena: 5.220 RSD
Akcija počela od: 08.06.2024. i traje do 30.06.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.68kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017153391
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Bolničko krilo Hogwartsa™ ima sve što je potrebno bolesnom učeniku. Ron je povredio nogu. Hoće li napici Madam Pomfri i Berti-Botove bombone svih aroma™ da mu pomognu da se oseća bolje? Ako ne bude tako, isprobaj bočicu napitka Kostorast. U međuvremenu, visoko u Tornju sa satom, Hari i Hermiona koriste Vremeplov™. Uvrni top da se kazaljke na satu zavrte i vrati se u prošlost u još jednu magičnu avanturu!

LEGO® Harry Potter™ Bolničko krilo Hogwarsta™ (hp76398) bogato je mogućnostima magične igre za decu uzrasta 8+, od brižne igre uloga u ambulanti do avantura putovanja kroz vreme u tornju sa satom. Savršen za ljubitelje Harija Potera Mlade veštice i čarobnjaci priključuju se Hariju Poteru, Ronu Vizliju™ i Hermioni Grejndžer™ u višenamenskom kompletu zasnovanom na legendarnoj sceni iz filma „Hari Poter i zatvorenik iz Askabana“™.

U bolničkom krilu Hogwartsa nalaze se 3 kreveta, ekran i Madam Popi Pomfri, koja gura kolica puna napitaka i slatkiša. Ron je u krevetu sa bandažiranom nogom, a pri ruci mu je i bočica odvratnog Kostorasta. U međuvremenu, na vrhu tornja sa satom, Hari i Hermiona koriste Vremeplov™. Deca savijaju kulu na tornju da bi kazaljke sata mogle da se zavrte i vrate vreme unazad za još jednu magičnu avanturu. Gornja i donja polovina kompleta se odvajaju, tako da drugi moduli mogu da se slože između njih, a komplet se povezuje sa drugima iz serije i dobija se čitavi zamak Hogvorts.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.