Super Heroji
Super Heroji

LEGO Super Heroji na Kocka.rs vas pozivaju da se pridružite nekim od najvećih heroja i zlikovaca iz stripova i filmova. Doživite uzbudljive borbe, visoko letenje i spektakularne spasilačke misije kroz svet LEGO kockica s omiljenim karakterima poput Supermena, Betmena, Čudesne žene i mnogih drugih.

Top

76206 Figura Iron Man

Šifra proizvoda: sh76206
Besplatna dostava:
MP cena: 5.200 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.44kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017154213
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Budi kao Toni Stark i napravi svog Ajronmena! Pomeraj, pozicioniraj i postavljaj oklop baš kao da je pravi u borbama akcionih superherojskih avantura. Kada se misija završi, izloži sjajnog Osvetnika Ajronmena da svi mogu da mu se dive.

Podarite ljubiteljima Ajronmena uzrasta od 9 i više godina vrhunski poklon: samo njihovog Ajronmena. U uspravnom položaju meri preko 9 in. (24 cm) visine – LEGO® Marvel Figura Ajronmena (76206) je igračka koja se gradi i koja može svuda da se nosi, a unosi autentičnost Marvelovog filma u dečje avanture pune akcije. Baš kao pravi Zasnovana na Ajronmenu iz filma Marvel Studios „Osvetnici: Era Altrona“ – ova realistična rekreacija je potpuno zglobna, tako da deca mogu da pomeraju i pozicioniraju LEGO Marvel figuru dok se probijaju kroz uzbudljive misije. Svetleća kocka kojom se upravlja pomoću dugmeta doprinosi realističnosti dok osvetljava lučni reaktor u Ajronmenovim grudima. Kada ne spasava univerzum, model Ajronmena izgleda sjajno ako se izloži, a obuhvata uklonjivu informacionu pločicu sa detaljima o legendarnom oklopnom Osvetniku. Besplatna aplikacija LEGO Building Instructions sadrži dodatno digitalno uputstvo, koje deca mogu da koriste za uveličavanje, rotiranje i vizualizovanje modela. Tu je i uputstvo za realističan proces gradnje koje omogućava mladim graditeljima da grade samouvereno.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.