Super Heroji
Super Heroji

LEGO Super Heroji na Kocka.rs vas pozivaju da se pridružite nekim od najvećih heroja i zlikovaca iz stripova i filmova. Doživite uzbudljive borbe, visoko letenje i spektakularne spasilačke misije kroz svet LEGO kockica s omiljenim karakterima poput Supermena, Betmena, Čudesne žene i mnogih drugih.

-10%

76182 Betmenova™ kaciga

Šifra proizvoda: sh76182
Besplatna dostava:
Stara cena: 7.800 RSD
MP cena: 7.020 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.71kg
EAN kod: 5702016912999
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Uronite u izazovno i korisno građevinsko iskustvo dok vas mašta prenosi u GOTHAM CITI ™ sa impresivnim LEGO® DC Batman ™: Batmaova maska (76182).
Ova LEGO rekreacija koju nosi Caped Crusader ™ sigurno će privući pažnju i divljenje gde god da se postavi. Uz prozirne kocke koje predstavljaju lice i stilsku pločicu sa činjenicama prikačenu na čvrstu podlogu, ovaj izvanredni model pružiće osećaj ispunjenosti dugo nakon završetka građevinskih radova.
Pobegnite na trenutak iz užurbanog sveta i ponovo otkrijte radost kreativne gradnje pomoću odraslih LEGO građevinskih setova. Zadovoljavajući za izgradnju i zapanjujući za prikazivanje, LEGO kompleti za odrasle čine sjajne rođendanske poklone, božićne poklone i lične poslastice za sve zainteresovane za izradu modela ili kulturu stripa.
LEGO® DC Batman ™: Batmanova maska (76182) zauvek beleži nepogrešiv stil Batmana u zadivljujućem modelu gradnje i prikazivanja stvorenom na umu odraslih.
Visine preko 22 cm, širine 10 cm i dubine 12 cm, ovaj zadivljujući model pruža atraktivan komad, bilo da se prikazuje u vašem domu ili na radnom mestu.
Ovaj kolekcionarski komad Batman ™ suvenira pružiće zadovoljstvo i zadovoljstvo dugo nakon završetka praktičnog posla.
Ovaj deo za izradu i prikazivanje idealan je za bilo kog entuzijasta ili odraslog ljubitelja mode Caped Crusader ™. To je sjajan rođendanski poklon, božićni poklon ili lična poslastica.
Sa svojim visokokvalitetnim uputstvima koja se lako prate, možete započeti ovaj fascinantni građevinski projekat čim otvorite kutiju.
Paleta LEGO® setova stvorenih za odrasle dizajnirane su da pruže zadovoljavajuće iskustvo izrade i prikazivanja koje će osvojiti svakog entuzijasta u izradi modela.
LEGO® građevinski kompleti zadovoljavaju rigorozne industrijske standarde kvaliteta kako bi bili sigurni da su dosledni, kompatibilni i da se svaki put savršeno povezuju i izvlače - tako je bilo od 1958. godine.
LEGO® komponente se ispuštaju, zagrevaju, drobe, uvijaju i analiziraju kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge svetske sigurnosne standarde.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.