Star Wars™
Star Wars™

LEGO Star Wars™ na Kocka.rs vas poziva na intergalaktičku avanturu kroz svemir Džordža Lukasa. Ponovo proživite najuzbudljivije trenutke iz sage, upustite se u svetlovne duele, sletite na daleke planete i upoznajte kultne likove iz fransize, sve to kroz jedinstveni svet LEGO kockica.

-10%

75373 Zaseda na Mandaloru­™ – borbeno pakovanje

Šifra proizvoda: sw75373
Besplatna dostava:
Stara cena: 2.700 RSD
MP cena: 2.430 RSD
Akcija počela od: 08.06.2024. i traje do 30.06.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.15kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017584324
European conformity
Opis

Sjajna ideja za fantastični spontani poklon za kreativne dečake, devojčice i ljubitelje uzrasta od 6 i više godina, ovaj avanturistički komplet za igru sa igračkama koji se gradi omogućava im da ponovo prožive akciju iz sezone 3 serije Ratovi zvezda: Mandalorac sa 4 kolekcionarske LEGO mini-figure: Mandalorske Noćne sove, Ratnika Mandalorca i 2 imperijalna komandosa. Tu je i mnoštvo LEGO dodataka, uključujući blastere, blaster pištolje i elemente mlaznog pogona, kao i providni element sa drškom pomoću koga LEGO mini-figura „leti“. Formacija stena koja se gradi sa pećinom i topom koji ispaljuje studove, uvećava mogućnosti inspirativne akcione igre.
U aplikaciji LEGO Builder potražite digitalna uputstva i alatke za uveličavanje i rotiranje prikaza da bi se unapredio dečji kreativni doživljaj.
Formacija stena/pećina može se povezati sa mandalorskom bazom u borbenom paketu Paz Vizla i Mof Gideon (75386, prodaje se zasebno) za dodatne mogućnosti igre.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.