Star Wars™
Star Wars™

LEGO Star Wars™ na Kocka.rs vas poziva na intergalaktičku avanturu kroz svemir Džordža Lukasa. Ponovo proživite najuzbudljivije trenutke iz sage, upustite se u svetlovne duele, sletite na daleke planete i upoznajte kultne likove iz fransize, sve to kroz jedinstveni svet LEGO kockica.

-10%

75306 Imperijalni sonda Droid™

Šifra proizvoda: sw75306
Besplatna dostava:
Stara cena: 9.700 RSD
MP cena: 8.730 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.68kg
EAN kod: 5702016914184
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Podsetite se epske akcije Ratovi zvezda: Carstvo uzvraća udarac na ledenoj planeti Hoth dok gradite Imperial Probe Droid (75306). Droid ima pokretne noge i dolazi sa prozirnim, od kocke sagrađenim motkom da ga ‘okači’ iznad snežne scene koja se može graditi.
Informativna pločica upoređuje kolekcionarski prikaz koji impresivno izgleda na kancelarijskom stolu ili kaminu kod kuće.
Deo kolekcionarske kolekcije LEGO® Star Wars ™ setova za odrasle, ovaj složeni građevinski komplet nudi zadivljujuće i zabavno iskustvo gradnje tokom stvaranja svakog prepoznatljivog detalja u LEGO stilu. To vam čini divnu poslasticu i zabavan poklon za obožavatelje Ratova zvezda ili iskusnog LEGO graditelja u vašem životu.
Prenesite se na zaleđenu planetu Hoth i zapalite uspomene na klasične Ratove zvezde: Carstvo uzvraća udarac uz ovaj detaljni model izrade i prikazivanja Imperial Probe Droid (75306).
Droid LEGO® figura koja se može graditi odlikuje pokretnim nogama, a isporučuje se sa providnim, izgrađenim motkom kako je „okačio“ iznad snežne scene koja se može graditi. U kompletu se nalazi i informativna pločica.
Ovaj deo vrhunskog kvaliteta je kolekcionarski LEGO® Star Wars ™ model za odrasle.
Nudeći složenu, korisnu građu, ovaj komplet od 683 komada čini sjajni poklon za rođendan, praznik ili iznenađenje za sve poznavaoce Star Wars ™ ili iskusnog LEGO® graditelja.
Visine 27 cm, širine 9 cm i dubine 11cm, ovom modelu za izgradnju nije potrebno puno prostora za prikaz, ali će sigurno privući pažnju ljudi.
Razmišljate o kupovini ovog kompleta za kolekcionara suvenira Star Wars ™ koji je nov u LEGO® gradnji? Ne brinite Dolazi sa detaljnim uputstvima kako biste mogli da gradite sa samopouzdanjem.
Kolekcionarski LEGO® Star Wars ™ setovi dizajnirani su za pronicljive odrasle koji uživaju u pažljivim, kreativnim projektima u slobodno vreme za opuštanje i zabavu.
LEGO® komponente zadovoljavaju zahteve industrijskih standarda kako bi svaki put osigurali jednostavnost i jaku vezu.
LEGO® kockice i delovi se bacaju, zagrevaju, drobe, uvijaju i analiziraju kako bi bili sigurni da zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.