City
City

LEGO City setovi predstavljaju svakodnevne scene i vozila koja možemo videti u stvarnom svetu, kao što su policijske i vatrogasne stanice, bolnice, vozovi, aerodromi, građevinske mašine, svemirske stanice i mnogo drugih.

-10%

60366 Centar za skijanje i penjanje

Šifra proizvoda: ci60366
Besplatna dostava:
Stara cena: 12.500 RSD
MP cena: 11.250 RSD
Akcija počela od: 08.06.2024. i traje do 30.06.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 2kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017415666
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Upustite se u urbanu eksploraciju sa ovim fantastičnim setom, obogaćenim raznovrsnim karakterima, vozilima i scenarijima, koji će uneti dah metropole u vašu dnevnu sobu. Bez obzira da li pravite živahne gradske scene ili maštovite svetove, LEGO City serija pruža neograničene mogućnosti za maštovitu igru.

Raznovrsne i kvalitetne LEGO kockice u setu 60366 otvaraju vrata raznim konstrukcijskim mogućnostima, gde deca (i odrasli!) mogu kreirati sopstvene priče, gradove i avanture. Upustite se u neverovatni svet gradnje i kreiranja gde svaka kockica vodi u novu avanturu, podstičući razvoj fine motorike, kognitivnih sposobnosti i socijalnih veština kod dece.

Što se tiče "LEGO kocke cena", ovaj set nudi izvanrednu vrednost, pružajući raznovrsne komponente i figure koje mogu proširiti svaku postojeću LEGO kolekciju ili postati sjajan uvod u svet LEGO gradnje za nove ljubitelje. Cena LEGO kockica je uvek pažljivo razmatrana kako bi se osiguralo da ovaj high-quality proizvod bude dostupan i pristupačan ljubiteljima u različitim delovima sveta, uključujući i Srbiju.

Za dodatne informacije, inspiraciju i zajednicu ljubitelja, posetite "LEGO Srbija" online platformu, gde možete deliti svoje kreacije, istraživati nove setove, kao i razmenjivati iskustva i savete sa drugim ljubiteljima brenda.

Ukupno gledano, LEGO City 60366 set nije samo kutija kockica, već ključ za beskrajni svet mašte i kreativnosti, gde svaki dan može biti nova urbanu avantura!

 

Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.