City
City

LEGO City setovi predstavljaju svakodnevne scene i vozila koja možemo videti u stvarnom svetu, kao što su policijske i vatrogasne stanice, bolnice, vozovi, aerodromi, građevinske mašine, svemirske stanice i mnogo drugih.

-10%

60325 Kamion - mešalica za cement

Šifra proizvoda: ci60325
Besplatna dostava:
Stara cena: 2.400 RSD
MP cena: 2.160 RSD
Akcija počela od: 08.06.2024. i traje do 30.06.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.33kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017161556
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Pridruži se LEGO® City građevinskim radnicima u neverovatnom kamionu sa mešalicom za cement. Odvezi se na gradilište i upotrebi pneumatski čekić i ručna kolica da ukloniš stari temelj. Zatim rasklopi levak na zadnjoj strani kamiona i okreni bubanj za mešanje da naspeš beton. Kada završiš, utovari alat i kreni na novi posao!

Uposlite dečju maštu uz pomoć kompleta LEGO® City Kamion - mešalica za cement (60325). Ova igračka građevinsko vozilo, koja sadrži kabinu vozača koja se otvara i okretni bubanj za mešanje, sadrži igračku čekić, ručna kolica i znak za radove na putu. Samo dodaj 2 mini-figure radnika za višesatnu kreativnu igru. Namenjen za dečake i devojčice uzrasta od 4 i više godina Ovaj komplet za igru 4+ daje deci polaznu tačku uz pomoć modularne šasije sa početnom kockom od koje počinje gradnja, postupno slikovno uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze intuitivni alati za uveličavanje i rotiranje, koji omogućavaju deci da vizualizuju gotove modele dok grade. Istraživanje sveta kroz igru Deca odrastaju okružena neverovatnim vozilima i mašinama, a uz pomoć kompleta za gradnju LEGO City Neverovatna vozila mogu temeljno da ih istražuju, uz realistične modele i zabavne junake koji inspirišu spontanu maštovitu igru.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.