City
City

LEGO City setovi predstavljaju svakodnevne scene i vozila koja možemo videti u stvarnom svetu, kao što su policijske i vatrogasne stanice, bolnice, vozovi, aerodromi, građevinske mašine, svemirske stanice i mnogo drugih.

-10%

60319 Policijska potera i vatrogasci

Šifra proizvoda: ci60319
Besplatna dostava:
Stara cena: 3.500 RSD
MP cena: 3.150 RSD
Akcija počela od: 08.06.2024. i traje do 30.06.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.56kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017161037
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Čuvaj se, maco! ŠKRIPAAA… TRAS! Lopov sa vrećom punom plena naglo skreće prekomernom brzinom u automobilu za bekstvo i udara u semafor, što izaziva požar u gradu. Mobiliši policijski motor da uhvatiš odbeglog lopova! Zatim se priključi LEGO® City televizijskom vatrogascu Bobu u vatrogasnom pikapu, odjuri na mesto zločina i pošalji sjajan vatrogasni dron da ugasiš plamen. Sjajna akcija te čeka u LEGO Gradu!

Deca koja vole akcionu igru uživaće u kompletu za igru LEGO® City Spasavanje iz požara i policijska potera (60319). Bogat je detaljima koji inspirišu priču i neverovatnim vozilima, uključujući vatrogasni pikap sa dronom, policijski motocikl i kradljivčev automobil za bekstvo. Samo dodaj figuru mačke i 3 mini-figure, uključujući vatrogasca Boba iz TV serije LEGO City Adventures i igra može da počne! Odlična igračka za gradnju za decu uzrasta 5+ Ovaj komplet uključuje postupno slikovno uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz intuitivno digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze neverovatni alati za uveličavanje i rotiranje, koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade. Kreativni svet LEGO City Kompleti za igru LEGO City pružaju veliki užitak u gradnji i igri sa zgradama punim funkcija, realističnim vozilima i zabavnim junacima koji inspirišu maštovito spontano igranje uloga zasnovano na događajima iz stvarnog života i običnim herojima.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.