City
City

LEGO City setovi predstavljaju svakodnevne scene i vozila koja možemo videti u stvarnom svetu, kao što su policijske i vatrogasne stanice, bolnice, vozovi, aerodromi, građevinske mašine, svemirske stanice i mnogo drugih.

-10%

60317 Policijska potera u banci

Šifra proizvoda: ci60317
Besplatna dostava:
Stara cena: 11.500 RSD
MP cena: 10.350 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.8kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017161921
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Beti, Hekso Henk i Vito sprovode opsadu gradske banke. Tras! Buše ogromne rupe u zidovima da izvade zlato, bankomat i brojač novčanica. Ovo je visokotehnološka opsada – imaju čak i dron! Vreme je da se na mesto zločina pošalju LEGO® City specijalne jedinice. Mobiliši helikopter sa izbacivačem mreže, ukrcaj se u supersnažan oklopni kamion i pomozi Ruki Partnur i Semu Grizldu da spase situaciju!

Beskonačna akcija čeka uz ovaj komplet za igru LEGO® City Policijska potera u banci (60317), koji sadrži zgradu banke bogatu funkcijama, komunalni kamion koji se rasklapa u kradljivčevo vozilo za pljačku, policijski helikopter, policijski kamionet i 6 mini-figura, uključujući 5 popularnih junaka iz popularne TV serije LEGO City Adventures, kao i sistem ploča za put za povezivanje sa drugim LEGO kompletima za igru. Zabavna gradnja i igra za decu uzrasta od 7 i više godina Ovaj LEGO komplet za gradnju uključuje postupno štampano uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze intuitivni alati za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju svaki model iz svih uglova dok grade. Spontani svet LEGO City Kompleti za igru LEGO City smeštaju decu u središte radnje, gde deca smišljaju zaplet priča, sa zgradama bogatim funkcijama, realističnim vozilima i zabavnim junacima koji inspirišu maštovitu, spontanu igru.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.