City
City

LEGO City setovi predstavljaju svakodnevne scene i vozila koja možemo videti u stvarnom svetu, kao što su policijske i vatrogasne stanice, bolnice, vozovi, aerodromi, građevinske mašine, svemirske stanice i mnogo drugih.

-10%

60316 Policijska stanica

Šifra proizvoda: ci60316
Besplatna dostava:
Stara cena: 7.700 RSD
MP cena: 6.930 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.37kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017161914
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

U LEGO® City Policijskoj stanici teče opušteni dan. Šef Viler i Alen obučavaju policijskog psa u treningu sa preprekama, dok uhapšeni lopov korača pored terena za trening. Onda iznenada – BRRRM! To je Dejzi Kabum u svom prilagođenom kamionu đubretarcu! „TRAS!”, pada zid zatvora i lopov beži. Mobiliši helikopter i policijski presretač i kreni u poteru!

Ova igračka na 3 nivoa LEGO® City Policijska stanica (60316) puna je inspirativnih detalja, uključujući funkciju bekstva iz zatvora, dvorište gde kradljivci treniraju i zonu za obuku pasa. Deca takođe dobijaju policijsko vozilo, helikopter i kradljivčev prilagođeni kamion đubretarac, kao i ploče za put za povezivanje sa drugim kompletima za igru. Samo dodaj 5 mini-figura, uključujući 3 junaka TV serije LEGO City Adventures i igra može da počne. Igračka za gradnju za decu uzrasta od 6 i više godina Ovaj LEGO komplet za gradnju uključuje postupno štampano uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze intuitivni alati za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da vizualizuju svaki model iz svih uglova dok grade. Kreativni svet LEGO City Kompleti za igru LEGO City pružaju veliki užitak u gradnji i igri sa zgradama punim funkcija, realističnim vozilima i zabavnim junacima koji inspirišu maštovitu spontanu igru.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.