Disney™Princess
Disney™Princess

Lego Disney™ Princess setovi donose magične trenutke iz vaših omiljenih Disney priča u svet kockica. Od prelepih dvoraca do čarobnih šuma, svaki set dočarava avanture princeza kao što su Ariel, Belle, Cinderella i mnoge druge. Sa ovim setovima, svako dete (i oni mladi duhom) može da ponovo doživi čaroliju Disney-a kroz LEGO graditeljstvo.

-10%

43207 Arijelina podvodna palata

Šifra proizvoda: dp43207
Besplatna dostava:
Stara cena: 11.500 RSD
MP cena: 10.350 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.97kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017154343
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Zaroni ispod talasa sa Diznijevom Arijel i poseti njen dom! Izgradi palatu iz ovog LEGO® ǀ Disney kompleta, a zatim počni da istražuješ. Slušaj Sebastijana kako svira u prostoru za muziku dok plešeš na okretnom hobotnica-podijumu sa Flaunderom i Aristom. Sklizni niz zlatni tobogan i priključi se Kralju Tritonu u njegovoj kočiji sa delfinima, ili proveri Arijelinu prostoriju sa blagom. Osećaš umor? Odmori se u Arijelinoj sobi, a zatim proveri šta još možeš da nađeš!

Podvodne avanture očekuju ljubitelje Diznijeve Male Sirene uzrasta od 6 i više godina uz komplet LEGO® ǀ Disney Arijelina podvodna palata (43207), koji sadrži igračku palatu koja se gradi, 3 figure mini-lutke i 6 LEGO životinjskih figura, kao i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju koje je čini dodatno zabavnom. Intuitivni alati, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju model dok grade. Aktivna igra, učenje i razvoj Ovaj detaljan komplet sa Diznijevom palatom bogat je funkcijama i dodacima koji podstiču maštu i kreativnost dok se deca igraju uloga i oživljavaju omiljene scene iz filma ili smišljaju nove. Ovaj komplet podstiče i solo i grupnu igru, dok junaci različitih uzrasta omogućavaju deci da se igraju priča kao porodica. Legendarni junaci Ovaj komplet deci odmah omogućava da započnu igru sa figurama mini-lutkama Diznijeve Arijel, Ariste i Kralja Tritona, kao i LEGO figure Sebastijana, Flaundera i 4 delfina – i impresivan je poklon za svakog ljubitelja Diznijevih princeza.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.