Technic
Technic

Složenost, kompatibilnost, funkcionalnost, realističnost, motori i automatizacija...ove su ključne karakteristike Lego Technic kockica. Lego Technic setovi pružaju dublje razumevanje mehaničkih principa i omogućavaju korisnicima da steknu praktične veštine u oblasti inženjeringa i dizajna.

-10%

42134 Monster Jam™ Megalodon™

Šifra proizvoda: te42134
Besplatna dostava:
Stara cena: 2.500 RSD
MP cena: 2.250 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.42kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017154916
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Spremi se za doživljaj sa moćnim džinovskim kamionom po ugledu na najveću ajkulu koja je ikada postojala uz ovaj komplet LEGO® Technic™ Monster Jam™ Megalodon™. Inspirisan ajkulom megalodon, ovaj kamion je spreman za borbu! Izvedi impresivne skokove i upotrebi radnju povlačenja da tvoj kamion krene u jurnjavu – kao pravi džinovski kamion. Zatim prepravi džinovski kamion u niski trkački bicikl inspirisan mitskom Luskom.

Otkrij autentičnu repliku miljenika Monster Jam™ uz ovaj komplet za gradnju LEGO® Technic Megalodon™ (42134) po principu „povuci i pusti” za decu uzrasta 7+. Sa realističnom grafikom i bojama, ovaj kamion je prepun detalja koje deca treba da otkriju. Princip rada „povuci i pusti” obezbeđuje uzbudljivu igru dok deca jure kamionom i obavljaju sjajne trikove. Peraja se pomeraju dok se igračka čudovišni kamion pokreće, a realistični zubi ajkule i velike gume doprinose autentičnosti višesatne zabave. Akciona 2 u 1 igračka Kada dođe vreme za novi izazov, ova 2 u 1 igračka kamion transformiše se u Luska nisko trkačko vozilo. Inspirisan mitskim morskim čudovištem, ovaj niski trkački automobil predstavlja kombinaciju ajkule i lignje, koja daje zastrašujuće vozilo, po principu rada „povuci i pusti” za munjevitu igru. Inspiracija za motore sutrašnjice Uz vozila koja izgledaju i rade kao da su prava, LEGO Technic modeli koji se grade pružaju zabavan uvod u inženjerstvo i mehaniku za mlade ljubitelje LEGO-a.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.