Technic
Technic

Složenost, kompatibilnost, funkcionalnost, realističnost, motori i automatizacija...ove su ključne karakteristike Lego Technic kockica. Lego Technic setovi pružaju dublje razumevanje mehaničkih principa i omogućavaju korisnicima da steknu praktične veštine u oblasti inženjeringa i dizajna.

-10%

42132 Motocikl

Šifra proizvoda: te42132
Besplatna dostava:
Stara cena: 1.200 RSD
MP cena: 1.080 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.17kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017117096
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Spremi se za munjevitu akciju uz ovaj komplet LEGO® Technic Motocikl. Kao i pravi motocikl, pun je kul funkcija. Osmotri njegov trocilindrični motor sa lancem koji pokreće klipove, rotirajući lanac i mehanizam upravljanja. Dobro se zabavi dok gradiš i istražuješ motocikl, a zatim, kada budeš spreman/-na za nešto novo, prepravi svoj model u neverovatan prilagođeni bicikl.

Poznajete dete koje voli motocikle? Počastite ga ovom zabavnom 2 u 1 igračkom motociklom LEGO® Technic, koja se transformiše u sjajan avanturistički bicikl. Deca uzrasta od 7 i više godina uživaće u gradnji realističnog modela motocikla u stilu čopera. Dok grade, istovremeno uče istražujući sve funkcije motocikla – kao što su 3-cilindarski motor sa lancem, pokretni klipovi, rotirajući lanac i upravljanje. Gradnja 2 u 1 Igra traje još duže uz ovaj sjajan komplet za gradnju. Deca će uživati dok transformišu model motocikla u avanturistički bicikl za dodatnu zabavu sa igranjem uloga i vozilima. Sjajan uvod u inženjerstvo Kompleti sa modelima koji se grade LEGO® Technic sadrže realistično kretanje i mehanizme koji mladim LEGO graditeljima predstavljaju univerzum inženjeringa na pristupačan i realističan način.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.