Friends
Friends

Ovi setovi, sa svojim živopisnim bojama i detaljima, pružaju priliku za izgradnju kafea, kuća za igru, plaža i mnogih drugih zanimljivih mesta, dok deca kreiraju vlastite priče o prijateljstvu, zabavi i avanturi. Savršen način da mladi graditelji istraže vrednosti prijateljstva kroz kreativnu igru!

Novo

41744 Sportski centar

Šifra proizvoda: fr 41744
Besplatna dostava:
MP cena: 11.200 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.34kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017415277
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis
  1. Raznovrsna sportska igra: Ovaj set omogućava deci da se igraju različitim sportskim aktivnostima, uključujući fudbal, tenis i košarku. Lako mogu da transformišu igralište zamjenjujući golove i mreže za različite sportove, pružajući sate maštovite igre.

  2. Mini lutke i dodaci: Set uključuje četiri LEGO Friends lika - Niko, Leo, Ivana i Hanna - zajedno sa brojnim dodacima za igru u fudbalu, košarci i tenisu. Držači za mini-lutke i lopte različitih veličina su uključeni, unapređujući iskustvo igre.

  3. Kreativna igra: Pored sportske opreme, set uključuje i druge zabavne dodatke kao što su muzička kutija, komplet za prvu pomoć, kaciga, medalja, monitor za nivo šećera u krvi, trofeji, četiri boce za vodu, crveni i žuti kartoni i još mnogo toga. Ovi dodaci podstiču kreativne igre i uloge izvan sportskih aktivnosti.

  4. Builder aplikacija: Deca mogu koristiti LEGO Builder aplikaciju za intuitivno iskustvo izgradnje. Mogu zumirati, rotirati modele u 3D, sačuvati svoj napredak i pratiti svoje građevinske uspehe.

  5. Širenje Heartlake City: Ovaj set je deo LEGO Friends univerzuma koji se proširio u januaru 2023. godine kako bi predstavio nove likove i lokacije, pružajući deci više prilika za igru uloga.

  6. Kvalitet i bezbednost: LEGO je poznat po visokokvalitetnim proizvodima. Svi LEGO komponenti zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi se obezbedila doslednost, kompatibilnost i lakša izgradnja. Bezbednost je prioritet, sa rigoroznim testiranjem kako bi se ispunili globalni bezbednosni standardi.

  7. Veličina: LEGO Friends Sports Center zgrada meri preko 20 centimetara visine, 27 centimetara širine i 17 centimetara dubine, što ga čini značajnim i uzbudljivim setom za igru.

  8. Odličan poklon: Ovaj set je odličan poklon za decu stariju od 8 godina koja vole sport ili uživaju u igrama uloga zasnovanim na prijateljstvu.

U suštini, LEGO Friends Sports Center nudi zabavno i kreativno iskustvo igre za decu, omogućavajući im da istraže različite sportove i priču o prijateljstvu uz pomoć mini-lutki i dodataka. Podstiče maštovitu igru, razvija veštine građenja i dizajniran je uz pažnju na bezbednost i kvalitet, čineći ga odličnim dodatkom LEGO Friends univerzumu.

Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.