Lego Art
Lego Art

LEGO Art na Kocka.rs predstavlja spoj kreativnosti i umetnosti kroz LEGO kockice. Kreirajte izvanredne mozaike, portrete i apstraktne slike koje će zasijati na vašim zidovima, donoseći sofisticiran dodir LEGO svetu.

-10%

31211 Kolekcija faune – Makao papagaji

Šifra proizvoda: la31211
Besplatna dostava:
Stara cena: 6.000 RSD
MP cena: 5.400 RSD
Akcija počela od: 08.06.2024. i traje do 30.06.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.92kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017584010
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Unesite malo prirode u svoj dom uz živopisni komplet za gradnju LEGO® Art Kolekcija faune – Makao papagaji (31211). On je savršena ideja za poklon za uređenje doma koji omogućava odraslim graditeljima da stvore divnu i raznobojnu scenu sa 2 modela papagaja. Ovo LEGO umetničko delo bez okvira ne stoji samo i osmišljeno je da se izloži na zidu.

Ovo prefinjeno i višedimenzionalno umetničko delo – papagaji napravljeni od kockica – prikazuje 2 egzotična makao papagaja: žutog, koji stoji na grani ukrašenoj cvećem, i ružičastog u letu, raširenih krila. Ovaj poklon za uređenje doma sadrži 2 uputstva za gradnju tako da odrasli ljubitelji LEGO kockica mogu da kreiraju papagaje s voljenom osobom kao deo opuštajućeg i društvenog iskustva.

Ovaj LEGO Art komplet za gradnju za odrasle pruža odraslima plodonosni projekat dok stvaraju sopstveno delo dopadljive umetnosti napravljene od kockica i uživaju u sveobuhvatnoj i kreativnoj aktivnosti. Ostatak asortimana kompleta svideće se svakom ko gaji strast prema muzici, umetnosti, dizajnu enterijera ili filmovima.

• Umetničko delo s temom papagaja – Unesite malo prirode u svoj dom uz ovaj komplet za gradnju makao papagaja
• Zidna umetnost s temom prirode – Upotrebite 644 LEGO® kockice iz ovog kompleta da napravite živopisnu scenu sa 2 makao papagaja: jednog na cvetnoj grani, a drugog u letu s raširenim krilima
• Viseći eksponat – Ovo LEGO® umetničko delo bez rama ne stoji samo i osmišljeno je da se zakači na zid
• Iskustvo gradnje u društvu – Ovo umetničko delo s temom papagaja sadrži 2 uputstva za gradnju da biste mogli da gradite sa prijateljem ovu zidnu umetnost s temom prirode.
• LEGO® Art kompleti za gradnju za odrasle – Ideja za poklon za odrasle ljubitelje LEGO® kockica koji vole da se upuste u kreativnu aktivnost i da se pozabave plodonosnim projektom gradnje
• Zidna umetnost za dnevne sobe – Svaki komplet daje odraslima priliku da stvore sopstveno umetničko delo napravljeno od kockica koje će izložiti u domu ili u kancelariji
• Dimenzije – Komplet od 644 dela sadrži žutog papagaja, visokog preko 40 cm (16 in.), i ružičastog papagaja, visokog preko 35 cm (13,5 in.)

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.