28.04.2020.

3 najveća i najbolja LEGO City seta

Bez obzira na vaše godine, postoji LEGO set koji će vas inspirisati da pregledate stranice uputstva za upotrebu kako biste sastavili prelepu kreaciju s kojom se možete igrati ili je izložiti u kući. LEGO City je odličan primer teme koja se dopada starijoj deci i odraslima.

Bez obzira na vaše godine, postoji LEGO set koji će vas inspirisati da pregledate stranice uputstva za upotrebu kako biste sastavili prelepu kreaciju s kojom se možete igrati ili je izložiti u kući. LEGO City je odličan primer teme koja se dopada starijoj deci i odraslima.

Linija proizvoda stekla je popularnost zbog izazovnih projekata za izgradnju koji prikazuju gradski život. Možete da napravite moderne strukture, vozove, aerodrome, pa čak i vozne garniture koristeći stotine LEGO ciglica.

LEGO City setovi uključuju nekoliko dodataka koji značajno povećavaju faktor zabave. Iako svi setovi u ovoj temi poseduju detaljna uputstva za izgradnju tačnih struktura prikazanih na ambalaži, u gradnju uvek možete uključiti maštu i kreirati potpuno originalan model. Kada završite sa svojim kreativnim projektima, možete ih kombinovati kako biste napravili jednu veliku LEGO City kolekciju.

Sledi nekoliko vrhunskih gradskih setova, koji će vas podstaći da krenete u gradnju LEGO ciglicama:

60200 Glavni grad
Ovaj fenomenalan set ima 1211 komada, a osmišljen je da omogući polaznicima LEGO uzrasta od šest do 12 godina da uživaju u izgradnji. LEGO Capital sadrži mnoštvo autentičnih detalja! Sastavite komade za izgradnju dvospratnog hotela, kioska, terase na krovu, skejt rampe i gradilišta muzeja. Kada je izgrađen, hotel je širok oko 12 cm, a u visinu ide i preko 22 cm. Set takođe uključuje i šest vozila: sladoled tuk-tuk, sportski automobil, dizalicu sa kukom za spuštanje i pokretnom rukom, dvospratni autobus zajedno sa sedištima na krovu, policijski motocikl i električni automobil.

60198 Teretni voz

Pomoću motorizovanog voza i dizalice s rotirajućom rukom nosača, deca uzrasta od šest do 12 godina mogu uživati u isporuci robe pomoću garniture Cargo Train. U ovom setu se nalazi 1266 komada koje deca mogu sastaviti kako bi napravili snažni teretni voz, uključujući i kabinu vozača sa kontrolnom tablom. Minifigure uključuju četiri radnika na vozu, lopova i radnika obezbeđenja. Potpuna kružna pruga za igračke koja se može postaviti u različitim konfiguracijama ima železničku sklopku sa polugom, 16 pravih šina i 16 zakrivljenih šina.

60216 Vatrogasna jedinica iz centra grada
Ovaj LEGO set, predviđen za graditelje koji imaju preko 6 godina, omogućuje igranje uloge heroja spasilačkih vatrogasaca. Set uključuje 943 komada i sadrži autentične detalje poput okretnih lestvi koje se mogu razvući, vatrogasno crevo, vatrogasni motocikl i a vatrogasni helikopter za spasavanje sa rotirajućom elipsom i pilotskom kabinom.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.