Lego Icons™
Lego Icons™

LEGO ICONS je serija LEGO setova dizajnirana posebno za odrasle kolekcionare i ljubitelje LEGO-a. Ovi setovi se fokusiraju na detaljnost, autentičnost i sofisticiranost, često obuhvatajući ikonične zgrade, vozila, istorijske scene, umetnost i drugo. LEGO ICONS setovi su poznati po svom visokom broju delova, složenosti u izgradnji i estetskoj vrednosti, čineći ih idealnim za izlaganje kao dekor u domovima i kancelarijama.

Top

10298 Vespa 125

Šifra proizvoda: ic10298
Besplatna dostava:
MP cena: 12.000 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.44kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017151861
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Legenda italijanskog stila. Simbol slobode. Omaž filmu „Sladak život”. Vespa Piaggio je sve to i mnogo više. Sada možete da napravite i izložite svoju verziju modela uz ovaj komplet LEGO® Vespa 125. Inspirisan klasičnim modelom vespe iz 1960-ih, predstavljen je u pastelnoplavoj boji – jednoj od boja u kojima se prvobitno proizvodila vespa. Uživajte u projektu koji će vam okupirati pažnju i u kom ćete izraditi sve detalje na modelu koji ćete sa ponosom izložiti.

Prepustite se kreativnom projektu gradnje koji odiše stilom uz ovaj komplet LEGO® Vespa 125 sa modelom za odrasle. Inspirisan klasičnim modelom Vespa Piaggio iz 1960-ih, obojen je pastelnoplavom bojom – veoma retka LEGO boja koja će se zasigurno dopasti ljubiteljima gradnje.

U čast 75. godišnjice vespe LEGO dizajneri su blisko sarađivali sa brendom koji definiše životni stil kako bi oživeli ovaj zadivljujući model u sveobuhvatnoj gradnji, posebno namenjenoj odraslima. Predivni detalji. Autentične funkcije Kao i original – ovaj model vespe koji se gradi sadrži prednji točak montiran na jednoj strani, 2 sedišta, uklonjivi poklopac motora ispod kog je motor napravljen od kocki, funkcionalni oslonac, kao i funkcionalno upravljanje. Završni detalji uključuju logotip Vespa, klasičnu italijansku registarsku tablicu iz 1960-ih, rezervni točak, kacigu, kao i korpu za dodatke, uključujući buket cveća na zadnjoj strani. Dobro došli u svoju zonu Gradite kreativnost. Gradite koncentraciju. Gradite kolekciju sa vozilima iz snova sa ekskluzivnim, autentičnim modelima automobila, koji su napravljeni posebno za odrasle.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.